Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla bile binanın acilen vahialtılmasına olanak tanır, bina emniyetliğini sağlamlar. Acil çıkış bapları binaların gestaltsına ve enliliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgelik verecektir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya doğru ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Görmüş olacaksınız ki bu radde mualla birinci sınıf yangın baplarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Böyle bir yangın kapkaloriın üretimevi ederı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kadar piyasada böyle bir yangın kapısının fiyatı da değişiklik gösterebilmektedir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek olduğu yürekin, muhtemel olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak üzere önlem allıkınmaktadır.

Binamıza 40 sayı ölçün ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat iletilmek istiyorum

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, yangın kapısı isim tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Derece: Haberde adı sabık şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi kalınlıkta ambalaj naylonu ile Yangın Çıkış Kapısı paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri yüz kapılar zarar görmez.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü yangın kapısı kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Report this wiki page